Treballa amb la fundació Contracta amb la fundació
Treballa amb la fundació Contracta amb la fundació

ELS QUI SOM?

banderas

Dins dels objectius de la FCVPE, la millora de l'empleabilitat dels col·lectius desfavorits juga un paper fonamental. Per açò, atenent a l'estratègia Europea del Programa d'Aprenentatge Permanent, així com posteriorment dels objectius de l'Europa 2020, la Fundació va iniciar la seua marxa en projectes Europeus de partenariat en 2012 cercant desenvolupar eines que permeten millorar aquesta empleabilitat des d'una perspectiva innovadora i europea.

Reforcem la nostra participació en Projectes Europeus enfocant-los cap a accions estratègiques en matèria d'ocupació, emprenedoria, formació i promoció econòmica, amb actuacions d'impacte i incorporant socis transnacionals d'una dimensió concorde a la nostra ciutat.COL.LABORACIONS:

- Col.laborem amb el SERVEF a través de EURES: la xarxa de cooperació laboral d'àmbit europeu.

- Hem iniciat la nostra incorporació com partner a el LLEGIU Programme de l'OCDE (Local Economic and Employment Development)

- Impulsem la nostra presència en les principals xarxes de ciutats europees i internacionals de col·laboració en àmbits com el desenvolupament territorial, economia, emprenedoria, ocupació, formació i inclusió social, a través d'agermanaments de ciutats i partenariats en els quals participa actualment la ciutat de València per a orientar-los cap a noves oportunitats d'ocupació i desenvolupament econòmic.


PROJECTES:

Programa Erasmus Plus CA 02: Cultural Crossroad 

Es tracta d'un projecte emmarcat dins del Programa Erasmus + Adults, centrat en el desenvolupament de noves metodologies que acceleren el procés d'integració social, cultural i laboral de persones immigrants amb la finalitat de construir una metodologia innovadora de treball en xarxa que permeta optimitzar i potenciar els recursos d'integració de persones immigrants ja existents.


Programa Horizon 2020: COSIE 

Es tracta d'un projecte emmarcat dins del Programa Horizon 2020 l'objectiu del qual és l'estudi i aplicació d'eines innovadores que permeten innovar en els serveis públics d'atenció al ciutadà/a. Es pretén millorar el seu rendiment a través del disseny de diversos pilotatges que tindran lloc en diferents països membres del consorci. L'objectiu general és proporcionar recomanacions al sector públic per a introduir millores en procediments i promoure l'ús d'eines innovadores.

Projecte ISSE, Improving Skills of Social Entrepreneurs 

Es tracta d'un projecte emmarcat dins del Programa Erasmus + Adults, centrat en el desenvolupament d'eines innovadores de suport a l'emprenedoria social, l'objectiu general del qual és desenvolupar eines en línia que milloren les habilitats de les persones emprenedores socials.


EURODISEA

Es tracta d'un projecte europeu emmarcat en el programa Eurodyssee, en el qual joves europeus/as realitzen activitats de mobilitat laboral per a adquirir experiència laboral en un altre país i aprendre idioma.