València Activa rep el certificat de qualitat ISO 9001 que reconeix la gestió de qualitat en els seus centres

El distintiu reconeix una gestió de qualitat en la prestació de serveis relacionats amb l'impuls i coordinació de polítiques d'ocupació i desenvolupament econòmic local de la ciutat de València

L'Agència municipal de Desenvolupament local València Activa ha rebut el certificat de qualitat ISO 9001, el principal estàndard mundial per a la certificació de la gestió d'organitzacions, que reconeix la gestió de qualitat en els seus centres.

Amb aquest document, l'Agència per a la Certificació de la Qualitat i el Medi ambient (ACCM), ha reconegut una gestió de qualitat per a la seua seu central així com els 13 centres de Barris per l’Ocupació distribuïts per tota la ciutat. En concret, es reconeix la gestió de qualitat en la prestació de serveis relacionats amb l'impuls i la coordinació de polítiques d'ocupació i desenvolupament econòmic local de la ciutat de València, com el servei d'intermediació laboral; el servei d'informació, orientació i formació; el servei d'emprenedoria i economia social i el servei prestat pel departament de projectes europeus.

La responsable de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha assegurat que “aquesta certificació demostra de manera objectiva que oferim uns serveis de qualitat a la ciutadania i ens anima a seguir a treballant en la mateixa línia, per a mantenir el llistó i fins i tot superar-ho”.

Amb aquesta certificació, València Activa mostra el seu compromís amb la qualitat i amb la total satisfacció de les persones usuàries, provant que els serveis oferits compleixen amb els estàndards legals i reglamentaris i demostrant la millora contínua de les seues prestacions. “Tenim un gran projecte d'ocupació en aquesta ciutat, comptem amb grans professionals i, cada vegada més, amb més recursos. L'ocupació és una prioritat i treballem perquè les i els valencians i valencianes tinguen la seua oportunitat”, ha conclòs Gómez.