Nous jaciments d'ocupació que generen major valor social a València

Des de la Fundació del Pacte per a l'Ocupació en la Ciutat de València iniciem un nou projecte de caràcter experimental en activitats econòmiques d'impacte social

Des de València Activa i en aliança amb Minka-Dev, organització que promou el desenvolupament de negocis inclusius i sostenibles, volem contribuir a transformar la vida d'adults majors i joves aturats a València, per açò donem inici a un projecte per a beneficiar a adults majors de 65 anys i joves aturats menors de 30 anys de la ciutat de València.

Cerquem identificar oportunitats que ens permeten atraure desenvolupament empresarial a iniciatives de negocis inclusius i sostenibles que generen ocupació, impulsen l'emprenedoría en joves i/o oferisquen productes i serveis que milloren la qualitat de vida d'adults majors.


A través de la plataforma de Minka-dev es convocarà a les organitzacions de la ciutat de València, que representen aquests àmbits d'impacte i es facilitarà el procés de construcció d'oportunitats de negoci que beneficien a aqueixos col·lectius en els sectors de turisme sostenible, serveis i productes a l'adult major i indústries creatives.


D'aqueixa manera, el nostre primer pas és reunir organitzacions que actuen amb aquests col·lectius i en sectors econòmics prioritzats, per a identificar conjuntament aquestes oportunitats de negoci que generen valor social. Posteriorment, aquestes oportunitats permetran atraure empreses interessades i recolzar la construcció de nous models de desenvolupament empresarial.


Com funciona?
1. Cada organització interessada a participar en l'elaboració del projecte haurà de registrar-se en la plataforma de Minka-Dev, seleccionant l'àmbit d'impacte de la població que desitge beneficiar: adults majors o joves aturats menors de 30 anys.
2. Les organitzacions més idònies seran seleccionades per a participar en tallers de co-creació que realitzarem els dies 30 i 31 gener en la ciutat de València.
3. Tots els actors seleccionats, en col·laboració amb altres aliats locals, treballaran a partir de tècniques deco-creació per a identificar oportunitats de negoci inclusives que beneficien a les poblacions objectiu.
4. Connectarem el desenvolupament empresarial a aquestes oportunitats a partir d'un pla d'acció que prepararem entre tots.

Eres una organització que actua amb adults majors o joves en desocupació i vols participar del nostre projecte? Tens fins al 18 de gener per a registrar-te


Organitzacions que representen a joves en situació de desocupació http://minka-dev.com/#/minka/opProfile/328


Organitzacions que representen a la població d'adults majors http://minka-dev.com/#/minka/opProfile/326 


Per a qualsevol dubte sobre el projecte i/o el procés de vinculació a la iniciativa, escriga un mail a oportunidadesvalenciactiva@minka-dev.com o info@valenciactiva.es


Esperem la seua participació!