600 joves, amb i sense qualificació, comencen a treballar en l'Ajuntament de València a través del programa d'ocupació jove ‘anem!’

Els 600 joves seleccionats pel programa d'ocupació jove ’anem!’, iniciaran el pròxim 13 d'agost el seu contracte laboral d'un any de durada en l'Ajuntament de València. Sandra Gómez, regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible i promotora d'aquestes accions, ha rebut i donat la benvinguda als i les seleccionades en el consistori, on els joves han rebut informació sobre els seus nous llocs de treball així com instruccions de quins seran les seues funcions

Els 600 joves seleccionats pel programa d'ocupació jove ’*anem!’, iniciaran el pròxim 13 d'agost el seu contracte laboral d'un any de durada en l'Ajuntament de València. Sandra Gómez, regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible i promotora d'aquestes accions, ha rebut i donat la benvinguda als i les seleccionades en el consistori, on els joves han rebut informació sobre els seus nous llocs de treball així com instruccions de quins seran les seues funcions.

 L'oferta del consistori abasta múltiples oficis i fins a 51 titulacions amb la finalitat de poder donar l'oportunitat  a un major nombre de joves de gaudir d'una primera experiència que els permeta *abrise camí cap al mercat laboral. En termes econòmics, als 10 milions d'euros assignats pel Servef i el Fondo Social Europeu, l'Ajuntament suma 1,4 milió d'euros de fons propis per a ampliar la convocatòria a més beneficiaris, i aconseguir així oferir 600 contractes, superant l'oferta de la passada edició.

2ª edició programa ocupació jove ‘anem!’

Est és el segon any que l'àrea encapçalada per Gómez engega aquestes accions dirigides a millorar l'empleabilitat dels joves en la ciutat de València. L'any passat, durant la primera edició de ‘anem!’, 500 joves es van incorporar  a treballar en dependències municipals. Els i les participants de la passada edició han acabat de forma molt satisfactòria aquesta experiència, que a més els ha brindat l'oportunitat de comptar amb un servei d'orientació laboral personalitzada i gratuïta per a afrontar el seu futur laboral amb major seguretat i confiança.

Cursos gratuïts d'anglès

Dins de la campanya d'accions d'ocupació jove ‘anem!’, a més dels contractes laborals, destaca l'aposta del consistori per la formació en idiomes oferint 300 places per a cursos gratuïts intensius d'estiu. Els cursos, realitzats els mesos de juliol, agost i setembre per personal qualificat, formen als joves en diferents nivells d'anglès (B1, B2 i C1), amb l'objectiu d'augmentar el seu coneixement i poder superar els exàmens de certificació oficial. Més de 150 joves s'han inscrit durant els mesos de juliol i agost en aquests cursos.