PROJECTE CODERS VALÈNCIA: ACCIONS FORMATIVES D'INICIACIÓ A LA PROGRAMACIÓ I CREACIÓ DE PÀGINES WEB DEL PROJECTE CODERS VALÈNCIA.

Condicions per a la contractació d'accions formatives d'iniciació a la programació i creació de pàgines web del projecte Coders València

  Descarregar contracte
Estat: En trámite

CURS DE ECODISEÑO I AUTOOCUPACIÓ PER A DONES EN SITUACIÓ DE VULNERABILITAT SOCIAL

Condicions per a la contractació d'un curs de ecodiseño i autoocupació per a dones en situació de vulnerabilitat social

  Descarregar contracte
Estat: Finalitzat

ESTUDI JURÍDIC ESTRATÈGIC PER A GENERAR OPORTUNITATS EN OCUPACIÓ, INVERSIÓ I INTERNACIONALITZACIÓ EN L'ECOSISTEMA EMPRENEDOR VALENCIÀ

Condicions per a la contractació de un estudi jurídic estratègic per a generar oportunitats en ocupació, inversió i internacionalziació en l'ecosistema emprenedor valencià.

  Descarregar contracte
Estat: En trámite

SERVEI DE CONSULTORIA PER A la IDENTIFICACIÓ D'OPORTUNITATS QUE PERMETEN LA IMPLEMENTACIÓ D'ACTIVITATS ECONÒMIQUES D'IMPACTE SOCIAL

Condicions per a la contractació d'un servei de consultoria per a la identificació d'oportunitats que permeten la implementació d'activitats econòmiques d'impacte social.

  Descarregar contracte
Estat: En trámite

SERVEI D'ASSISTÈNCIA TÈCNICA PER A l'ORGANITZACIÓ D'UNA MISSIÓ DE STARTUPS VALENCIANES DE VITEMPRENDE A SLUSH HÈLSINKI

Condicions per a la contractació d'un servei d'assistència tècnica per a l'organització d'una missió de startups valencianes de Vitemprende a Slush Hèlsinki.

  Descarregar contracte
Estat: En trámite

SERVEI D'AUDITORIA DE L'EXERCICI 2017 PER A la FUNDACIÓ CV DEL PACTE PER A l'OCUPACIÓ EN LA CIUTAT DE VALÈNCIA

Condicions per a la contractació d'un servei d'auditoria de l'exercici 2017 per a la Fundació CV del Pacte per a l'Ocupació en la ciutat de València.

  Descarregar contracte
Estat: En trámite